Wie zijn we?

Wij zijn de leukste en de enige natuur-BSO van Tilburg, Oisterwijk en omstreken. Bij Berezoon werken we samen met een team van de meest inspirerende, vrolijke, lieve en betrouwbare mensen die er zijn. We stellen ze graag aan je voor! 

Organisatie

Oprichter van Berezoon en fanatieke groepsbegeleider Maarten zul je vast een keertje zien of spreken. Hij werkt in de ochtenden aan de organisatie van Berezoon en in de middagen is hij vaak als groepsbegeleider op pad met de kinderen. Ook is hij de aandachtsfunctionaris bij de meldcode kindermishandeling. 

Marieke is de rechterhand van Maarten en werkt een aantal ochtenden in de week op kantoor om te zorgen dat alle e-mails, weekplanningen, programma's en betalingen zo soepel mogelijk verlopen. Gezien haar achtergrond in educatie, valt ze sporadisch wel eens in als groepsbegeleider. 

Zerline is naast groepsbegeleider ook onze pedagogisch coach. Achter de schermen is ze daarnaast een alleskunner. Ze regelt de biologische picknick, reparatie van onze vervoersmiddelen, aanvullen van speelmateriaal en nog veel meer!

  Maarten                                                 Marieke                                                  Zerline

 

Groepsbegeleiders

Elise

Elise

Wat Elise heel goed kan: kunst maken, luisteren, natuurlijke verf maken

Erwin

Erwin

Wat Erwin heel goed kan: hout bewerken, dingen oplossen

Batja

Batja

Wat Batja heel goed kan: dansen, overzicht houden

Myra

Myra

Wat Myra heel goed kan: theetjes maken in de natuur, je een veilig gevoel geven

Susanne

Susanne

Wat Susanne heel goed kan: onderzoeken vanuit je lichaam, luisteren

Marjolijn

Marjolijn

Wat Marjolijn heel goed kan: grapjes maken, verbinden met de natuur

Lotte

Lotte

Wat Lotte heel goed kan: zingen, structuur geven

 

 

Chauffeurs

Peter
Thomas
Bos-BSO Berezoon
Na school de natuur in!