Wij zijn de leukste en de enige natuur-BSO van Tilburg, Oisterwijk en omstreken. Bij Berezoon werken we samen met een team van de meest inspirerende, vrolijke, lieve en betrouwbare mensen die er zijn. We stellen ze graag aan je voor!

Organisatie

Directeur van Berezoon en fanatieke groepsbegeleider Maarten zul je vast een keertje zien of spreken. Hij organiseert Berezoon en in de middagen is hij vaak als groepsbegeleider op pad met de kinderen. Ook is hij de aandachtsfunctionaris voor de meldcode kindermishandeling.

Zerline is naast groepsbegeleider ook onze pedagogisch beleidsmedewerker en coach van de begeleiders. Ze inspireert en helpt iedereen! Achter de schermen is ze daarnaast een alleskunner. Ze regelt de biologische picknick, reparaties, aanvullen van speelmateriaal en nog veel meer. Je kunt ook bij haar terecht als je een klacht hebt.

Myra maakt het pedagogisch beleid in Oisterwijk en coacht daar de begeleiders. Daarnaast begeleidt ze haar eigen groep in Tilburg. Ook: wildpluk-expert!

Marieke organiseert samen met Maarten Berezoon. Zij zorgt dat alle e-mails, weekplanningen, programma's en betalingen zo soepel mogelijk verlopen. Gezien haar achtergrond in educatie, valt ze ook wel eens in als groepsbegeleider.

Susanne is onze teamleider en groepsbegeleider bij Berezoon Oisterwijk. Zij is het eerste aanspreekpunt voor ouders van de Nieuwe Linde.

Begeleiders

Lotte

Freddy

Erwin

Elise

Stefanie

Marjolijn

Batja

Chauffeurs

Peter

Assiye

Thomas